Våra tjänster

www.tvalmedalen.se har en TV-tablå med ambitionen att lista samtliga evenemang som sänds under Almedalsveckan. Alla evenemang har en egen sändningssida där både inspelningar och direktsändningar kan visas. Det finns 2 sätt att synas på TV Almedalen.

Visa din webbTV sändning

Du visar dina egna sändningar på en sändningssida här på TV Almedalen. Antingen på en ­standardsida som är gratis, eller på en Premiumsida som ger dig lite mer möjligheter och som kostar en liten slant. 

En webbTV-tittare kan söka fram olika evenemang och material kring en videosändning. Hen kan söka bland det som visas just nu, bland inspelningar som är gjorda tidigare, evenemang som har varit, eller allt en viss organisation arrangerar.

Om du har en gratis standardsida visas din sändning och den information du skrivit in i Almedalskalendariet.  Om du har en Premiumsida kan besökaren bla även se t ex din logotyp, bilder och annat material du väljer att ladda upp, chatta etc.

En Premium-sändning kan också annonseras ut på Twitter med skräddarsydda haschtaggar. Premiumsidan är en betaltjänst som alltid har personlig service.

Behöver du videoteknik/inspelning

TV Almedalen kan erbjuda en komplett paketlösning för dig som vill visa ditt evenemang som webbTV, men inte har ett eget produktionsbolag. Vi tar hand om allt som rör videosändningen.

Annonsera med en banner

Om du vill annonsera för din egen verksamhet kan du köpa en bannerp­lats. Du kan köpa bannerplats dag för dag. Bannern visas på start/tablåsidan och på alla standardsidor.

I menyn till vänster finns mer information.­